Om mig

Beauty By Betty

En skönhetssalong för dig i Haninge med omnejd.

Jag som arbetar på och driver Beauty By Betty har lång erfarenhet inom att hjälpa kunder att få de resultat de önskar när det kommer till skönhet. Jag kom in i den här branschen för nästan 20 år sedan, och har under den tiden haft möjligheten att stå till tjänst för många människor som har blivit riktigt nöjda med de resultat som de har fått. Jag vänder mig till alla de i Haninge med omnejd som önskar få en kvalitativ och professionell behandling inom skönhet och hälsa. När du kommer till mig kan du lita på att de kommer kunna få de resultat som du längtar efter.

Jag är FBO, ForeverBusinessOwner, eller Oberoende Distrubutör för ForeverLiving. Jag erbjuder lite försäljning av bla. Foreverlivings produkter, som är AloeVera baserade, och sedan även kompletterande produkter till mina behandlingar från ClinicMedical. Självklart även lite makeup från bland annat märket FÄRG som jag är utbildad makeup- och hårstylist genom under 2017-2018

Mitt stora intresse för skönhet och hälsa startade väl i ganska liten skala i samband med att jag började på Kicks Kosmetikkedja 1997. Sedan har det bara vuxit mer och mer. Hösten 2016 startade jag min enskilda firma och har sedan dess ökat på mina kunskaper genom att vidareutbilda mig. Jag har själv gått upp och ner i vikt, därav mitt intresse för hälsa och ett ganska sunt leverne.

Behöver ni min hjälp?

0708-61 97 07

info@beautybybetty.se

Surbrunnsgatan 14, 114 27 Stockholm